Overige producten

"Gezond van binnen, gezond van buiten"

 

 

Overige producten:

 

KetoBRÜ (100% cacao)

 

De naam KetoBRÜ komt van de Theobroma cacaoboon.

Dit wordt ook wel “Food of the Gods” genoemd.

Theobromine geeft ontzettend veel energie.

Het geeft een evenwichtige, duurzame, natuurlijke energie

die 7 tot 12 uur duurt, zonder een crash te ervaren.

 

KetoBRÜ kent géén contra-indicaties en heeft

geen bijwerkingen. Iedereen kan en mag het gebruiken.

Het bestaat uit twee ingrediënten, de hele cacaoboon (ook de schil en de cacaoboter) en water.

 

KetoBRÜ helpt het lichaam om in de vetverbranding (ketose) te blijven in plaats van de koolhydraatverbranding. KetoBRÜ past daarom perfect in een ketogeen dieet.

 

KetoBRÜ is een grote bron van magnesium. 95% van de mensen heeft een tekort aan magnesium, waardoor er tal van klachten kunnen optreden. Magnesium speelt een rol bij de energiestofwisseling en draagt bij aan de overdracht van zenuwimpulsen. Daarnaast werkt het ook spier-ontspannend.

 

KetoBRÜ is een bron van zwavel dat bijdraagt aan een mooie huid, mooi glanzend haar en sterke nagels. Zwavel helpt bij het ontgiften, het ondersteunt de leverwerking en helpt de lever bij de galafscheiding. Zwavel is een onderdeel van de B-vitaminen en werkt anti-parasitair!

 

KetoBRÜ

 

• gemaakt van pure cacao

• bevat maar 2 ingrediënten: Theobromine Cacao en water

• levert duurzame energie met natuurlijke theobromine

• geen contra-indicaties

• bevat vitaminen en mineralen uit de hele cacaobonen

• grote bron van flavonoïden, bevat hoog gehalte aan antioxidanten

• ondersteunt het cardiovasculaire systeem

• magnesium, kalium, ijzer en calcium

• 100% natuurlijk; geen chemische stoffen, geen suiker, geen zuivel

• leidt tot langdurige, duurzame energie

• bevat MCT-olie: is heilzaam voor een ketogene levensstijl

• handige 1 portie verpakking

 

 

Cacao

 

Cacao wordt van cacaobonen gemaakt en is het hoofdbestandsdeel van chocolade. De cacaobonen groeien aan de cacaoboom, de “Theobroma Cacao”. Theobroma Cacao is een Griekse voor “voedsel van de goden”.

 

Cacao kent veel indrukwekkende gezondheidsvoordelen. Belangrijk om te weten is dat dit alleen geldt voor cacao die veel flavonoïden bevat. Cacao kan de bloeddruk en het LDL cholesterol verlagen. Cacao kan de insuline gevoeligheid verhogen, waardoor eventuele bloedglucose beter in de spieren en lever opgenomen kan worden, in plaatsvan dat het omgezet wordt in lichaamsvet. De verlaging van de bloeddruk wordt waarschijnlijk veroorzaakt, omdat cacao de bloedvaten verwijdt. Dit heeft effect op de stikstofproductie. De stikstofproductie wordt verhoogd en dit ontspant de bloedvaten. Ontspannen bloedvaten kan ervoor zorgen dat de de bloeddruk daalt. Verschillende studies laten zien dat met cacao de bovendruk zelfs met 3,5 tot 6 punten verlaagd kan worden.

 

Vetten

 

De vetten van cacao kunnen zorgen voor een hoger HDL cholesterol gehalte en lagere triglyceriden in het bloed. Dit komt doordat cacao naar verhouding weinig koolhydraten bevat. De verhouding tussen het HDL gehalte en triglyceriden is een belangrijke voorspeller van hart en vaatziekten. Deze verhouding kan verbeterd worden door cacao. Cacao past door de aanwezigheid van de vele vetten en weinige koolhydraten perfect in een ketogeen dieet.

 

Antioxidanten

 

KetoBRÜ bevat veel flavonoïden: een grote bron van antioxidanten. Antioxidanten verminderen de schade van vrije radicalen in het lichaam. Het aantal antioxidanten in cacao is vele malen hoger dan in groene thee of rode wijn. Een belangrijk aspect voor het behoud van de antioxidanten is dat cacao niet met melkproducten wordt gecombineerd. Melkproducten zorgen ervoor dat de activiteit van de antioxidanten van cacao teniet worden gedaan.

 

De flavonoïden in cacao kunnen een beschermende werking op de hersenfunctie hebben, doordat flavonoïden de oxidatieve stress in de hersenen kunnen verminderen. Cacao kan zorgen voor de aanleg van nieuwe bloedvaten in de hersenen, nieuwe hersencellen en kan de structuur van bestaande hersencellen aanpassen.

 

KetoBRÜ kan voordelen hebben op het gebied van het geheugen en het leervermogen, daarnaast kan het de mentale vermoeidheid verminderen.

 

Vezels

 

De vezels in KetoBRÜ kunnen een positief effect hebben op de stoelgang, omdat de vezels in KetoBRÜ de werking van de goede bacteriën in de maag kunnen versterken.

 

 

 

 

Pulse-8

 

Pulse-8 ™ is een 100% natuurlijke shake met een gepatenteerde formule

die een hoge kwaliteit L-arginine bevat. De juiste hoeveelheid L-arginine kan

onder andere het hart en bloedvatenstelsel versterken.

 

L-arginine

Pulse-8 ™ bevat 5 gram L-arginine per innamedosis. Dit is de minimale

hoeveelheid per dag die ons lichaam nodig heeft.

 

L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het in

bepaalde omstandigheden niet meer in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam en dat het aangewezen is op de toevoer van buiten. Voor kinderen is L-arginine is een essentieel aminozuur.

 

Aminozuren worden niet opgeslagen in het lichaam en dienen iedere dag in voldoende mate ingenomen te worden.

 

L-arginine is betrokken bij veel stofwisselingsprocessen en speelt een belangrijke rol bij de behandeling van hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. L-arginine kan de doorbloeding verbeteren en het immuunsysteem versterken. In het lichaam wordt L-arginine omgezet in stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide is een krachtige neurotransmitter die helpt bij het ontspannen van de wanden van de bloedvaten in het gehele lichaam en helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop. Daarnaast verhoogt L-arginine de nitriet-oxide spiegel. Dit maakt de slagaders elastischer. In 1998 werd aan 3 Amerikaanse wetenschappers de Nobelprijs voor geneeskunde toegekend voor hun ontdekking van de belangrijke rol van stikstofmonoxide ter ondersteuning van het hart- en bloedvaten systeem.

 

Gebruik Pulse-8

Pulse-8 is een oplosbaar poeder dat gemengd kan worden met water of vruchtensap. Het beste is om Pulse-8 op de nuchtere maag in te nemen, zodat het lichaam het optimaal op kan nemen.

 

 

Omdat elke hartslag telt

 

Pulse-8 bevat L-arginine van biologische kwaliteit. Van L-arginine is bekend dat het een optimale ondersteuning is voor een gezond cardiovasculair systeem.

 

Iedere dag Pulse-8 gebruiken is een perfecte stap in de richting van het creëren van een gezond hart- en bloedvatenstelsel.

 

Samenstelling

 

Pulse-8 bestaat enkel uit de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten en voedingsstoffen. Dit maakt het tot een uniek product. Andere ingrediënten zijn: Vitamine B3, B6, B12, Foliumzuur, Vitamine D3, Calcium, Q10 en D- ribose.

 

 

FIXX

 

FIXX ™ is een heerlijk 24-karaats cacao maaltijd-

vervanger (ontbijt of lunch) vol met vitaminen, mineralen,

antioxidanten, probiotica, eiwitten, groente-en fruitmix

voor gewichtsbeheersing. FIXX ™ is ideaal als goede

start van de dag en voor een extra boost energie. Deze eiwitshake wordt door sporters een wheyshake genoemd heeft een overheerlijke chocoladesmaak en biedt een voedzame maaltijd vol met biologische ingrediënten.

 

Een Fixx pakket bevat 14 zakjes met oplosbare poeder. Fixx kan toegevoegd worden aan water of aan een ander product naar keuze. 10 minuten laten staan en genieten maar!

 

Ingrediënten Fixx:

 

• 24-karaats Cacao • biologische eiwit (weipoeder) • Chroom • Guarana• Biologische groentemix van broccoli, wortel, komkommer, tomaat, spinazie, boerenkool, peterselie, selderij, kool, groene paprika, bloemkool, asperges, spruitjes, knoflook, uien en gember • Biologische fruitmix van druif, appel, sinaasappel, grapefruit, ananas, limoen, citroen, watermeloen, kersen, mango, peer, papaya, aardbei, abrikoos en mandarijn • pro-biotische mix • vitamine A, B1, B2, B6 en B12.

 

De wei is afkomstig van koeien die grazen op Nieuw-Zeelandse weiden en komt tot stand volgens een koud proces, waardoor alle actieve gezonde bestanddelen bewaard blijven.

 

Wat onderscheidt FIXX van andere shakes?

 

100% Natuurlijke ingrediënten

Gecertificeerd hormoonvrij

Gecertificeerd antibioticavrij

Rijk aan antioxidanten

99% Lactosevrij

Sojavrij

Probiotica mix

30 verschillende organische groenten en fruit

4 gram vezels per dosis

Geen kleur- en/of smaakstoffen

Geen conserveringsmiddelen

Geen toegevoegde suikers

Fantastische smaak

 

 

Beautystrips

 

Beautystrips Systeem: Beautystrips masker en Beautystrips serum

 

Het Beautystrip systeem bestaat uit een masker en serum.

De natuurlijke ingrediënten beschermen de huid tegen UV stralen en kunnen een zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels geven. Een gepatenteerde mix van natuurlijke ingrediënten kan de huid een meer gladde textuur geven door een afname in poriegrootte en door vermindering van ouderdomsvlekken.

 

 

Beautystrips masker

De basis van het BeautyStrips masker vormt pure, natuurlijke zeewier. Er gaat meer dan 1300 uur aan zorg in elk masker. Van zeewier is bekend dat het rijk is aan mineralen, voedingsstoffen en elementen die helpen de huid te kalmeren, te voeden en te hydrateren samen met een gepatenteerd mengsel van ingrediënten, aanwezig in elk masker. Consistent gebruik kan de poriegrootte verminderen en de huid helpen om op natuurlijke wijze de onzuiverheden, toxines en dode cellen te verwijderen. Deze laatste drie dragen immers bij tot verlies van vocht en elasticiteit. Bij het gebruik van het Beautystrips masker doe je iets liefdevols voor jezelf.

 

 

Beautystrips serum

Beautystrips serum completeert het systeem van de BeautyStrips om je huid zacht te houden.

Het serum is rijkelijk gevuld met kalmerende, rustgevende inhoudsstoffen en antioxidanten. Er zijn eveneens voedingsstoffen aanwezig die helpen de huid te revitaliseren zodat de huid een natuurlijke stevigheid en elasticiteit krijgt. Wat is 'het geheim'? Dit krachtige, natuurlijke effect is mogelijk door het exclusieve, gepatenteerde ingrediënt Telagenex-5 (vorm van cycloastrogenol) in het serum.

 

 

Cycloastrogenol

In 2009 werd de Nobelprijs voor de Geneeskunde toegekend aan drie wetenschappers voor de ontdekking van telomeren en telomerase. Telomeren zijn onderdeel van het erfelijk materiaal in de celkern. Bij veroudering van (onder meer) de huid speelt verkorting van telomeren een rol. Cycloastrogenol heeft de eigenschap om telomeren te activeren en te verlengen.

 

 

Het gebruik van de Beautysrips maskers en serum

Het masker is een keer te gebruiken. Indien gewenst kan het zakje serum 2 dagen gebruikt worden (1/2 zakje per dag). Een pakje bevat 1 Beautystrip masker en 14 zakjes Beautysrips serum.

 

 

Video Beautystrips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer details

In verband met medische claims (Nederlandse wetgeving), is het niet mogelijk om nader in te gaan op de inhoudsstoffen en de werking van de Beautystrips, evenals het delen van indrukwekkende ervaringsberichten. Graag meer weten? Neem gerust contact met mij op.

 

Het bedrijf achter het Beautystripsysteem: FGXPRESS

"The intention is LOVE" is het motto van het bedrijf. Evenals: "SHARE the LOVE" en "SHARE your LIGHT".

 

 

 

 

 

 

Copyright © All rights reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock, FGXpress of zijn prive foto's.

 

Disclaimer

Niets van de gegevens op gezondinjekracht.nl mag worden beschouwd als een (medische) claim dat klachten, ziekten of andere problemen kunnen worden voorkomen of te genezen c.q. te behandelen zijn. Karin Janssen is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige vorm van schade of fouten die uit toepassing van kennis, producten en/of informatie op gezondinjekracht.nl voort zouden kunnen komen. De op gezondinjekracht.nl opgenomen kennis en informatie mogen op geen enkele wijze als instructie voor therapie of als diagnose in medische zin worden opgevat. Bij klachten en/of problemen dient altijd eerst de (huis)arts geconsulteerd te worden. Voor een verantwoorde toepassing van alle beschreven informatie en van de producten op gezondinjekracht.nl, dient u zich altijd eerst tot uw arts te wenden. Medicijngebruik mag uitsluitend op advies van een arts gestart, afgebouwd of gestaakt worden.