Bestellen en Contact

Contact

 

Ben je geinteresseerd in een of meer van deze prachtige producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag meer over Prodigy-5, de Powerstrips en de Beautystrips.

 

Informatiebijeenkomst

Ik organiseer regelmatig informatiebijeenkomsten. Voel je welkom en neem contact met mij op voor de eerstvolgende bijeenkomst.

 

Direct bestellen kan ook via onderstaande button:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

 

Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

Brederodestraat 3

5691 XN SON

Tel.: 0499-465571

 

Email: info@gezondinjekracht.nl

 

 

Over Karin Janssen

Creator Kindigo® therapie en auteur van het boek 'Kinderen bewust (op)voeden'.

 

 

Als kind had ik maar een droom: arts worden. Die droom werd werkelijkheid toen ik in 1989 geneeskunde ging studeren aan de Universiteit van Maastricht. Ik deed een aantal jaren onderzoek naar de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa (chronische darmziekten) en darmpoliepen/darmkanker. Ook liep ik een aantal maanden stage gynaecologie op Curaçao en een stage chirurgie in Schotland. Een aantal hobbels op mijn weg zorgde ervoor dat ik mijn koers moest wijzigen. Ik verdiepte me in verschillende vormen van geneeskunde. Mijn HART ging uit naar holistische geneeskunde. Vanuit die passie ontwikkelde ik de Kindigo® therapie: de boodschap achter de klacht moet begrepen worden en de werkelijke oorzaak aangepakt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze therapie, voor jong en oud,

 

staat uitgebreid beschreven in mijn boek 'Kinderen bewust (op)voeden'.

 

Ik pleit voor holistische geneeskunde. Er is zoveel meer mogelijk na of naast het reguliere circuit. De producten op gezondinjekracht.nl zijn een prachtige aanvulling op Kindigo® therapie.

 

Meer informatie over mijn praktijk: www.renascor.nl

Meer informatie over mijn boek: www.kinderenbewustopvoeden.nl

Meer informatie over Kindigo® therapie: www.kindigo.nl

Nog meer gezonde producten in mijn webwinkel: www.hetlichtje.nl

 

Vind je het leuk om mijn blog te lezen? Blog Karin Janssen Kindigo therapie

 

 

Copyright © All rights reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock, FGXpress of zijn prive foto's.

 

Disclaimer

Niets van de gegevens op gezondinjekracht.nl mag worden beschouwd als een (medische) claim dat klachten, ziekten of andere problemen kunnen worden voorkomen of te genezen c.q. te behandelen zijn. Karin Janssen is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige vorm van schade of fouten die uit toepassing van kennis, producten en/of informatie op gezondinjekracht.nl voort zouden kunnen komen. De op gezondinjekracht.nl opgenomen kennis en informatie mogen op geen enkele wijze als instructie voor therapie of als diagnose in medische zin worden opgevat. Bij klachten en/of problemen dient altijd eerst de (huis)arts geconsulteerd te worden. Voor een verantwoorde toepassing van alle beschreven informatie en van de producten op gezondinjekracht.nl, dient u zich altijd eerst tot uw arts te wenden. Medicijngebruik mag uitsluitend op advies van een arts gestart, afgebouwd of gestaakt worden.